PUTOVNÉ poháre

Upřesnit výběr

Putovné poháre

Putovné poháre sú symbolom úspechu a tímového ducha. Ztelošňujú dlhodobú tradíciu súťaže a odkaz všetkých jej víťazov. Naša kolekcia putovných pohárov ponúka jedinečné a reprezentatívne poháre, ktoré spájajú eleganciu a možnosť dopĺňania štítkov po obvode ich veľkých drevených podstavcov. Vyberte si pohár, ktorý bude po roky stredobodom vašej súťaže a motiváciou pre každého účastníka.

Kvalitné a elegantné putovné poháre

Naše putovné poháre sú spracované s dôrazom na detail, aby odrážali hodnotu a prestíž vašej súťaže. Kvalitné diely a zdvojené podstavce sú zárukou toho, že poháre budú sprevádzať vašu súťaž po mnoho rokov.

Štítky na putovné poháre

Každý náš putovný pohár obsahuje dostatok priestoru pre dopĺňanie štítkov víťazov. Je len na vás, ako štítky na podstavcoch rozložíte. Štítky z laserovej fólie vyrábame v akejkoľvek veľkosti. Môžete mať na jednej strane podstavca 4, 6 alebo kludne 10 štítkov s ročníkom a menom víťaza. Alebo trebárs len jeden štítok s menami všetkých členov tímu.

Repliky putovných pohárov

Ku každému putovnému poháru ponúkame aj jeho menšiu repliku. Repliky putovných pohárov slúžia ako trvalá pamiatka víťazom alebo víťazným tímom, ktorých mená zdobia jeden z veľkých putovných pohárov.